luni, 31 august 2015

Medicina cu ingeri - fragment

Medicina cu ingeri- Cum să ne vindecăm trupul şi mintea cu ajutorul îngerilor- Doreen Virtue –

Apoi am întrebat pietrele: „Ce mesaj aţi dori să-mi transmiteţi pentru toţi cei care vor citi aceste cuvinte ale voastre?"

Răspunsul lor imediat a fost: „Recâştigaţi-vă imediat puterile voastre de a manifesta şi vindeca! Practicile religioase i-au descurajat pe oameni să caute puterea, aplicându-le etichete cum ar fi erezie şi trădare. Vinovăţia şi teama încă stăpânesc adânc mintea subconştientă. Aceasta include teama de a ieşi în fată, de a fi unic şi deosebit. Voi aţi asociat această atenţie cu a fi vulnerabil, încât vă sabotaţi pe voi înşivă din nou şi din nou, atunci când nu vorbiţi public despre adevărurile şi problemele pe care le vedeţi. Voi singuri vă reţineţi şi permiteţi ca foarte puţină atenţie să se proiecteze asupra voastră, înainte de a vă ascunde din nou în mantiile voastre protectoare.
Transmite mai departe această informaţie: energia vindecătoare este disponibilă în mod gratuit pentru oricine. Nimeni nu este înzestrat cu ceva special. Există doar cei care aleg liberi să-şi fructifice puterile interioare ori să se îndepărteze de ele. Lumea devine mai rece şi mai întunecată ori de câte ori cineva se teme să vorbească cu voce tare. Chiar dacă mesajul tău nu este bine primit, însuşirile implicate de mesaj se răspândesc în plan energetic pe toată suprafaţa pământului, în eternitate.
Un gând pentru fiecare dintre voi: cuvintele voastre, gândurile voastre şi sentimentele voastre sunt pură poezie. Nu vă grăbiţi să le ascundeţi ori să le minimalizaţi, ci fructificaţi-le pentru a deveni mai puternici. Veţi evolua în plan energetic cu o viteză mult mai mare prin această împărtăşire şi prin aceste schimburi de gânduri şi de idei, deci vorbiţi despre ele deschis şi relaxat. Nu vă sfiiţi să apăreţi în public pentru a vă spune poveştile şi a oferi învăţături.
Binecuvântaţi pe toţi pe care îi vedeţi, indiferent de modul în care vă tratează. Vitamina voastră spirituală zilnică provine din această practică: vizualizaţi cum binecuvântările curg prin venele voastre, purificându-vă şi revitalizându-vă organismul. Umpleţi-vă în mod regulat mintea, plămânii şi întreaga fiinţă, cu lumina soarelui."


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu