duminică, 24 mai 2015

CALEA PURTATORULUI DE LUMINA - fragment

"Acest test va va ajuta sa va dati seama care sunt principalele voastre canale de comunicare", ne-a explicat Lucretia.
Testul continea - printre altele - urmatoarele intrebari:
1. Atunci cand te intorci dintr-o vacanta, ce iti este mai la indemana sa le povestești prietenilor tai: (a) ce ai vazut, (b) ce ai simtit, (c) ce ai auzit, sau (d) ce ai invatat?
2. Atunci cand iti amintești de filmul tau preferat, care sunt primele ganduri care iti trec prin minte: (a) amintirea celor mai frumoase scene, (b) faptul ca ai ras sau ai plans in timpul filmului,   muzica din film sau sunetul vocilor actorilor, ori (d) mesajul filmului? .
 Lucretia ne-a explicat ca cele patru categorii de raspunsuri erau asociate cu patru canale diferi.te de comunicare: unul vizual, unul emotional, unul auditiv și unul cognitiv. Altfel spus, raspunsurile din categoria (a) erau asociate cu vederea, cele din categoria (b) cu sentimentele, cele din categoria (c) cu auzul și cele din categoria (d) cu gandirea.
"Un medium are de regula un canal sau doua deschise in mod natural, și-a continuat explicatiile instructoarea noastra. Astfel, daca ești o fiinta prin excelenta vizuală, vei primi informatii de tip vizual, cum ar fi imaginile. Acest tip de mediumitate se numște ,clarviziune' sau ,vedere clara"'.
Lucretia a continuat spunandu-ne ca cei care sunt orientati preponderent catre sentimentele lor primesc informatiile psihice sub forma de intuitii, emotii, mirosuri sau senzatii fizice. Acest tip de mediumnitate se numește "clar-simtire". In mod similar, persoanele care sunt prin excelenta auditive recepteaza impresiile psihice sub forma de sunete sau de voci, iar fenomenul se numește "clar-auz (clar-auditie)". In sfarșit, persoanele prin excelenta cognitive sau orientate catre gandire recepteaza informatiile psihice sub forma unor idei clare. Ele știu pur și simplu ce se intampla, dar fara sa-și dea
seama de unde au primit aceste informații.

CALEA PURTATORULUI DE LUMINA,

Trezirea puterii tale spirituale de a cunoaste si de a vindeca

Prof. Dr. Doreen Virtue
  
Traducerea din limba engleza:Cristian Hanu






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu